Blogg

Dela på kostnaderna


skrivet den 29 aug av Admin, klockan:20:50
Det som verkligen är bra ur en ekonomisk synvinkel är att man bor tillsammans med någon. Jag menar att om man bor själv så kostar det betydligt mycket mer än det gör om man delar bostad med någon och därmed även kostnaderna. Om man är två så halverar man i princip alla kostnaderna. Hyran till exempel blir billigare och andra räkningar likaså. Jag själv har bott sambo sedan många år tillbaka och jag och min sambo har tillsammans kunnat spara massor med pengar på detta. Vi har kunnat spara betydligt mycket mer än några av mina kompisar som bor själva eftersom de måste stå för alla kostnaderna själva. Så om du funderar på att flytta ihop med någon så skulle jag definitivt rekommendera det ur en ekonomisk synvinkel. Du kan på så sätt spara en hel del pengar som du istället kan lägga på betydligt roligare saker.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt