Blogg

Min ekonomi innan


skrivet den 03 aug av Admin, klockan:14:21
Jag har inte samma ekonomiska situation idag som jag hade för bara några månader sedan och detta beror på att jag för ungefär två månader sedan flyttade utomlands. Den här flytten innebar att jag sade upp mig från mitt arbete och det gjorde även min sambo. Vi hade båda två stadiga och ganska säkra jobb med jämförelsevis ganska hög inkomst. Vi bodde väldigt billigt och med den inkomsten vi hade så innebar det att vi kunde spara i princip hur mycket som helst och det gjorde vi eftersom vi behövde spara ihop till den här flytten. Det var tryggt och så att ha den inkomsten men vi hade för ett antal år bestämt oss att vi skulle flytta utomlands och vi visste att den säkra och stadiga inkomst som vi hade då snart skulle vara slut. Det var förvisso ett val vi gjorde och än så länge har vi inte ändrat oss.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt