Blogg

Pengar kontra tid


skrivet den 05 sep av Admin, klockan:09:32
Idag i väst så kan vi prata mycket och vi har börjat göra det allt mer tycker jag, kring hur mycket pengar är värt kontra tid. För min egen del så har jag insett och kommit fram till att tid är viktigare än pengar. Jag vet att alla inte håller med mig på den här punkten men jag har valt att prioritera tid framför pengar och jag tycker att det är värt det. Sedan är det ju som så att prioriterar man tid så innebär det ju att ens hushållsekonomi inte heller ser lika bra ut. Förut jobbade jag betydligt mycket mer och då kunde jag också unna mig mer saker men å andra sidan så hade jag inte alltid tid att unna mig allt jag ville eftersom jag jobbade så mycket. Nu är det omvänt. Jag har all tid i världen men jag kan inte göra alla saker som jag kunde göra innan men det är ett medvetet val som jag har gjort.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt