Blogg

Vad gör vi?


skrivet den 17 aug av Admin, klockan:12:11
Man skulle kunna säga att det här är ett företag inom It-branschen där min sambo arbetar som säljare vilket innebär att han säljer reklam till olika företag som finna på Internet. Bland annat har han en hel den pokersajter som sina kunder. Jag skriver texter till olika företags hemsidor kan man säga, det är lite invecklas att förklara, men det innebär att jag får olika ämnen att skriva om och sedan får jag en deadline då jag måste leverera dessa texter. Min sambo får betalt per varje reklam som han säljer och priset på dessa olika reklamer kan variera så ibland kan han tjäna ett par tusenlappar och ibland ett par hundralappar. Jag får för de texterna som jag skriver betalt per ord och hur mycket jag får betalt varierar på hur mycket jobb jag har. Så vår inkomst idag är minst sagt osäker och inte alls stabil på samma sätt som den var när vi bodde i Sverige.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt