Blogg

Varför en blogg om hushållsekonomi?


skrivet den 25 jul av Admin, klockan:10:36
Jag tycker att det är mycket intressant med ekonomi och då framför allt hushållsekonomi. Jag älskar och har alltid gjort att titta på min egen ekonomi, att räkna på hur mycket pengar jag har samt kommer att ha om jag sparar och så vidare. Sedan är det också intressant att jämföra med andras ekonomi och hur det ser ut. Naturligtvis menar jag då att man jämför med de som har ungefär lika hög inkomst som jag och inte högre för det är svårt att jämföra om man inte har ungefär samma inkomst. Eller, det är inte svårt det går men man får inte ut så mycket av det. Så mitt stora intresse har gjort att jag har bestämt mig för att börja med den här bloggen där jag kommer att skriva om min egen ekonomi men även om andras och jag hoppas att det ska bli intressant för er att läsa den och följa den.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt